Tuesday, May 25, 2010

senyumlah-senyumlah



=D

Senyum?korang tau tak ape itu senyum?hehe..senyum tu adlh senyum la..
Merujuk Kamus Dewan Edisi Keempat,senyum ni bermaksud

1. Gerak bibir yang ternaik pada hujungnya yang membayangkan rasa suka (geli hati,setuju,dsb) tanpa mengeluarkan suara

2. Menggerakkan bibir sehingga ternaik sedikit hujungnya bagi membayangkan rasa suka (geli hati, setuju, dsb) tanpa mengeluarkan suara

Oleh itu,senyumlah-senyumlah ahaii cik mek molek ( bak kata M Daud Kilau )
just jangan senyum sebarangan XD

(aku kurang gemar gambar tu)

tag dari adik iparku mira dan keiry.

senyum bagi aku adalah satu perkara yang amat aku susah untuk aku lakukan tambah2 if aku tak kenal seseorang tu.
Bukannya sombong,
bukannya berlagak,
tapi takot senyuman aku disalah tafsir oleh orang yg aku senyum tu.
kang dia kata aku minat dia pulak,
kang dia kata aku gatai,
kang dia kata aku ni gile senyum2 sorang2.

tapi if aku dah kenal,
mmg la setiap kali jumpa aku akan senyum kepada mereka.
:D

tapi amat bengang if senyuman kita dibalas dengan muka masam
memang sekali je la aku senyum kat dia

Rules and Regulation :(cut and paste sahaja)

1. contest terbuka kepada setiap peringkat umur
2. gambar setiap seorang dan adelah gambar anda sendiri. kalau lebey tuan punye blog akan reject so 1 sahaje gambar setiap seorang okay.

3.Gambar mestilah senyuman yang ikhlas dan lebar to the max.

4.Gambar adelah berseorangan sahaje.

5.Mestilah follow tuan punye blog ni

6.Sediakn entri khas tentang contest ini dalam blog anda.

7.Tag sekurang²nye 4 orang bloggers.



4 orang yang bakal menerima bakal nasib seperti aku.

1)wany
2)dila
3)fairuz syazwani
4)afnan

3 comments:

lisa_ne said...

alolo. feeq. cutenya! haha

Nur Areefah said...

senyum cam tak berapa nak senyum je? =.=

syafeeq said...

malu la nak senyum lebih2,
hahaha!