Thursday, May 6, 2010

r091 main sunyi

kenapakah republic semakin sunyi sekarang?
aku ingat dengan adanya budak2 matrix,akan ceria balik republic tu..
akan ramai balik cb tu.
sangkaan aku meleset sama sekali.
republic tetap macam dulu.

ni lah antara orang tetap cb sekarang ni

aku nakkan republic kembali active macam dulu.
setiap masa ada orang except pukul 7-9 pagi.
sekarang ni amatlah jarang untuk nampak orang kat sana.
orang yang post pun xda.

adakah ini silap admin ataupun masa yg mencemburui kita?
dan persoalan lagi sekali timbul pabila ada yang hendakkan forum ni di self host kan.
ramai yang kurang bersetuju dengan self host forum tapi semuanya masih dlm perbincangan.
harap benda ni xkan berpanjangan.
aku rindukan kegemilangan republic91.

after habes belajar,nanti akan kerja pulak,xsempat jugak korang nak masuk republic.

aku rindu kamu semua.

5 comments:

safiamira said...

maaf..
aku juga rindu ro91
:|

Nur Areefah said...

pas dah kawen sume akan disappear X_x
aku pun igt kita akan meggemilangkannya..tapi apakan daya kita semakin jauh

amirfazwan said...

hmm..
kena pomot lg kot..
url ro91 skng susah ke sng?

syafeeq said...

susah kot url kita,
kene pendekkan.

Wanie said...

huhu.. semua dh smbg blaja.. mmg bz..