Sunday, September 13, 2009

Yesterday

Semalam ade gath mcm biasa,
jumpe la org2 yg berkenaan,
ni cite aku plak(pas bace blog lisa n da gang xD)

kul 2 aku klua,tgu pakcik van nak g ktm station,
mase tggu2 uh,tbe2 ade kawan aku(xla rapat sgt)
offer nak anta naik keta,kebetulan dia nak g topup,
so aku pun ikot la.jimat masa.
sampai je kat ktm,xramai sgt..alhamdullilah la..
so naik2,sampai la sana dlm kul 3..

1st,aku pg sana malas nak join depa,
diorang nak tgk movie,aku maleh nak tgk atas sbb2 tertentu,
tp tba2 efa kol kata nak jumpa dulu sebelum diorang tgk movie,
aku pun pegi la.
masa aku sampai2 uh,dh ade efa,raf,faiz,gafar..
then nampak aku nmok naqi,
dia usha aku,aku usha dia..tp dia wat taktau,
then aku gtau efa(sbb takot salah org)
tgk2 mmg betul la dia..

then pas jumpe dlm 5minit,izrin ngan lisa bru dtg dri smayang,
then aku blah la g tgk ade org main instrument music melayu kat bawah sorg2..
then g mph.

kul 4 cmtu,
raf kol kata dh klua,
aku cm pelik la,
movie ape x sampai sejam =.="
(sampai skang aku taktau diorang klua pas movie habis atau sebelum movie habis)

then pegi la jumpe balik kat depan gsc uh..
15minit pastu,wanyh bersama adik dye dtg (^-^)
then dipendekkan cite,kiteorang cri tempat g makan kat burger king,

masa kat burger king mmg mcm2 jd la..
then pas bukak posa sume,
jumpe plak twin aku,Asha xD
jumpe dye kejap je,
pastu aku kene balik sbb dah lewat,
mase balik,aku benci ktm =.="
ramai,nasib baik gafar ade gak ngan aku mase uh..

so,conclusionnye,aku xpuas lg jumpe korang..
pas raye ade gath lg ek..

btw aku nak wat cm lisa gak...

Lisa;aku xdpt ckp byk sgt atas dasar dia xtego aku(n aku agak segan nak ckp ngan dia xD)n dia busy ngan someone XD

raf;senang nak communicate ngan ko,ko ckp byk,so aku xsegan sgt la..haha

faiz;aku lg la xdpt ckp byk sgt sbb dia pun busy ngan org tu XD

izrin;aku xckp sepatah pun ngan dia atas rasa PURE segan..

gafar;thanks sbb teman aku balik,haha,kad raya efa bg kat aku ade kat ko.aku lupe nak amik smlm..

efa;mcm biasa,terhebat! senang nak communicate tanpa rasa segan silu..(walaupun ko kate ko pemalu)

irfan;rambut ko still sama mcm dulu,aku jeles rambut aku xleh panjang2 cmtu..haha,sempat ckp kejap je ngan irfan neh..busy la katakan..

Asha;akhirnya,jumpa gak twin aku nie,walaupun mula2 agak segan,tp lama2 ok la.jenis yg super ceria xD

azwan;beberapa kali budak nie kenekan aku,xpuas ati betul aku ngan dia..haha

wany;makcik ni lg la,xlarat nak gelak ngan dia..lawak je dok ngan dia.member kamceng aku..xD

dah la,aku malas nak type lg,
ape2 pun,
pas raya ni minx2 ade gath lg ek..
aku nak jumpe ramai lg org..hehehe XD
korang semua membuatkan aku rasa mcm kat umah walaupun sbnrnya jauh dri umah ..
thx guys :D



13 comments:

izrin_anis said...

kuaq lepah movi abih la..:))
movie yg ishh3~

hang pure segan ka aku ney?haha:))

p/stuvwxyz...:lisa de 2 skandal ka??haha:))

syafeeq said...

hang la kata lisa da 2 skandel,aku xkata apa2,lisa2 tgk nie,dia yg kata XD

mmg aku pure segan nak ckp ngan hg XD

wany said...

hahaha..xtau plak lisa ade 2 scndal...

makcik?hahahaa..okay la tu..nnt ko balas balek kat azwan tu.hehehe

eju said...

bile laaaa aku leh join gath T.T

eida said...

asal aku xtau pasai gath ni?
huhu!

N E E q L I S A said...

kuar lps habes la.
lebey sejam ot.
ktrg msok 3.20. abes dalam 5 cam uh.

2skandal?
cube ckp skit sape.
playgurl kah aku? hahaha.
mne ade weh. kawan2 je sumenye.

FEEQ!!
bapak aa wei.
pakcek neh pemalu gila.
bukan xnk tgor.
aku x dapat timing bile mse nk culik ko dr wany. hak3.

skandal.skndal.haha.

aku bz dgn someone?
mne ade weh. ;P

izrin_anis said...

lisa nak taw uh...gtaw sapa skandal dia..hehehehe~

M. Faiz Syahmi said...

wehh.. apa ni syafeeq.. aku tgok muka hang muka garang dowh, aku takut. =.=" hahaha..

syafeeq said...

lisa punya skandal? 2kan?
hijau-hijau ngan hijau-sweater.hahaha.

faiz>>hang cm xckp nagn aku ja.aku segan nak ckp ngan hg sbnrnya..haha

NurAreefah said...

ngaaaaaaaaaaaaaa aku happy!!
xpuas~~

M. Faiz Syahmi said...

eh? kenapakah ang segan... aku lagi rendah dari ang.. patut aku yang merendah diri. hehehe.

N E E q L I S A said...

dua skandal aku. wow.

M. Faiz Syahmi said...

kenapakah efa hepi... ngaaa...
kui3..

hebat btol lisa. ada dua skandal. ish³ apa nih.. xbaik tau korang skandalkan lisa ni..

so, full report dekat blog aku la ek? yang sampingan tu, lupakan jela. XD