Wednesday, April 1, 2009

Mad and Dissapointed..

aku ada sorang kawan nie..aku rapat la gak ngan dia..nama dia Bihah..
kawan republic 1991 aku.sejak aku mula masuk republic tu memang aku dah rapat ngan dia...
kitaorang ske ckp pasai final fantasy n all the gaming stuff sama2..dia ni senang..
sama frequency ngan aku..aku xyah ckp pon dia dah tau apa aku pk..
n tommorow supposed to be her birthday..

aku dah plan dah nak jd org 1st wish kat dia..aku plan la nak guna pc nie nie kul 12..
malangnya,masa aku ckp kat akak aku td(sbb aku ngan dia kongsi internet)..dia ckp..
"xdak2,aku nak wat assignment malam nie"..padahal petang td dia free dia xnak buat..
aku xtreme la kecewa sgt2..td petang ada kawan aku datang umah..kitaorang syok2 main pc then dia kata."jap,aku nak guna jap..MALAM nie aku xda kawan nak chat"(sebab selalunya malam2 dia ym ngan kawan2 dia)..aku pon bg la..sebab selalunya ptg2 patot turn aku yg guna..
dah dia ckp cmtu..aku pon pg la jalan2 ngan kawan aku tu..ronda2 kat area2 umah aku..

balik dri ronda2 tu(dalam setengah jam later)aku masuk blik aku tgk2 akak aku xde dah..
dia g tido..(aku syok la sbb ingat dia xnk guna pc seari)..tiba2 malam nie dia kata dia nak wat assignment plak..gerammmmmmmmmmmmm tol aku...cm nak cekik2 jer...mang dia tu xpuas ati lama dah ngan aku..kenapa tah..ske sgt nyusahkan idop aku...xpernah nak bg aku senang..
aku still berharap kul 12 japgi aku leh on..mintak2 dia wat keje offline..so aku leh tuka modem aku masuk laptop kawan aku tu..

for bihah..sory sebab aku xleh on masa tu..adeh..kecewa bangat...geram pon ada...
kalo akak aku xbg..tau la dia..i'll get my revenge..

p/s aku ngan bihah xde apa2 k..kitaorang rapat cm adik bradik jer..

3 comments:

bihah said...

huhuhuhu...terharu gler...
thanks syafeeq...susah payah utk aku..
touching gler..nak jadi org first wish aku..tak sangka.

eju said...

aiseh.ko ade ckp trus trang kat akak ko x? slalunye, pmpuan patut memahami..nway, kol je la bihah..;)

bihah said...

HAHAHAHAHHAHA..ye macam adik beradik la...