Sunday, September 18, 2011

Tak suka photoshop

Nampak tak banner atas ni? Yang kaler kuning hijau tuuuu. Oh ye la aku stay kedah kena la buat kaler kedah. #janganharaplah. Sebenarnya aku buat kaler tu untuk matchingkan dengan kaler background tapi entah macam mana macam tak lawa je. Tulisan tu semua tulis gune mouse. Line tu pulak asalnya 1 tak disengajakan. Alang2 buat nampak macam cun je,nak cover ke-plain-an banner yang TAK lawa itu so aku pun menarik narik la lagi beliau sampai jadi macam kat atas tu.

Begitulah sahaja cerita saya di pagi hari ini. Oh btw dah dapat 2 Platinum Trophies petang tadi. So sesiapa nak beli God Of War Origin Collection aku silalah pm aku. #mcmadejebloggermainps3

Ape benda aku tulis hashtag ni. Ingat Twitter ke?

2 comments:

Miss Dolce and Gabbana said...

header itu nampak comel.tutorial cara nak buat header guna photoshop byk feeq.kalau aku free boleh je aku tolong buatkan tp skrg aku tgh busy nak final.Paper aku habis on 25th sept.so kalau kau nak just cakap size nak brp and design tu mcm mana.mcm header aku tu aku buat transparent je.picture tu aku crop.hehe

shadhira said...

hehe,,,lawak la..
comel je headernya...
dhira paling suka photoshop..