Thursday, September 23, 2010

Too Much To Take

1)Exam pada hari ni.test java yang sangat susah tapi lecturer tu buat2 macam senang.Lagi 2jam nak exam,and aku kat sini,blogging.


2)Minggu depan ade MIDterm exam.

i)java - selasa

ii)math - rabu

iii)network protocol - khamis


3)masalah hati.private la ;P

4)kingdom hearts baru dah nak keluar dan aku x ada nintendo ds=gameboy

5)takleh dengar lagu final fantasy 8 ngan 9 atas sebab yang aku tak suka walaupun 2 lagu tu paling best dalam final fantasy.


anda boleh menambah masalah saya lagi ye if nak. 

terima kasih.

2 comments:

Nur Areefah said...

msalah hati kau tak reda2 lg~

syafeeq said...

ni masalah ngan bini.
haha