Sunday, March 28, 2010

I miss you

not her.(although i miss her too)
but him.
but im not gay.

i missed my old self.

aku berubah,bak kata dia(yg lama)
aku baru perasan,
aku berubah dalam keadaan yang tak sedar.
aku terlalu selesa dengan persekitaran aku.

Here's an example:
A)esok (isnin) ade exam programming.
aku tak sentuh langsung buku programming lagi.

buku tu pun aku tak sure ade kat mana(dalam bag rasanya)
walaupun esok aku sure aku akan main lagi lappy ni,
aku dah berazam nak study(sekejap je kot)

B)aku semakin abaikan dia.
pergi kelas pun,kalau dia tak text aku,
aku takkan text dia.
bukan aku tak nak.
tapi somehow,aku malas.
bukan dengan dia je,
aku malas nak buat sapa2 pun sekarang ni.

berapa orang dah terasa dengan aku sebab aku xbalas msj/ym/skype mereka.

yang sebenarnya aku rasa bersalah kat dia je.
argh~

5 comments:

Nur Areefah said...

aku juga rindu kau yang dulu.
pulangkan syafeeq yang lama.
tapi bukan apa yang kau katakan tu.
aku mahukan kau yang lama

n I K L I S A said...

ptot la skrg cam pelik je.
da jrg join skype.
n forum.
cb xsure. (sbb aku pon jrg)
nseb bek xterasa...

emm..people really do change.
nk ubh jd cam lama uh pyh skit.

nnt kamu rindu ktrg balik, kamu bruba la balik kot.

btw, aku juga suka feeq yg lama.
yg sng bermingle dgn kamiorg.

wany said...

yeah feeq.
somehow i do feel its my fault~
im sorry for this changes.


one day, u will be able to get ur 'old'..step by step.

and dun have to worry bout her..im sure she'll be fine too.she's trying to adapt to the new environment.

syafeeq said...

so i really do change huh?
thanks guys.

M. Faiz Syahmi said...

bila diri makin dewasa..
diri berubah.

kemalasan tu mungkin satu tanda diri sudah bermula fikirkan hal-hal tanggungjawab dari bercanda ria.

tiadalah salah,
cuma kita masih muda.

setakat yg boleh dikonsistensisasikan, cuba konsistenkan.

insyaALLAH, boleh punya. (: