Saturday, June 27, 2009

preparation! phase 1

sedap sungguh buah rambutan itu kataku
sejak bila aku makan rambutan?
sejak dia mengajakku kerumahnya
haha

akhirnya
aku dah mula membeli dan belah untuk ke gmi aku nanti
sepulangnya(sepulangnya?) aku dari makan rambutan
aku nmpk mama ada dalam bilikku membelek2 surat tawaran gmi aku

"feeq,awk kene tgk semua ni,tgk apa yg ada n apa yg xdak
kita buat siap2,nanti x kelam kabut" katanya..

aku pon mula la membelek2 dan buat ape yg patut
tp 5 minit lepas itu pergilah aku makan nasi ayam

"aku tgh lapa,belek pon xgune skang"kataku..

then lepas maghrib
aku pon keluar bersama mama n akak aku
so antara benda yg dh setel

1)tgkp gambar
2)beli baju seluar seme
3)tiket bas g kl

maksudnya BYK lg yg xsiap
esok semua kawan2 ku mawu ke uitm suda
meninggalkanku sendiri
senyuman manis dibawa angin
ku tunggu dikau terasa dingin
ok dah melalut ngan lagu hujan plak =.=

so aku baru start preparation,diorang nak pegi suda
xde geng nak kluar sudah
xde geng cf sudah
xde geng spamming sudah

then maybe esok or lusa aku akan buat
medical check up

borang:1 ape xisi
karangan:1 ape x buat

conclusion
byk lg x abes
and aku CONFIRM g kl 3hb julai nie

and aku ade projek besar
harap2 jd la nanti
tp
yg paling best hari ni
DIA BALIK!

*kucen aku xnk diambil gambar so post tergendala lg*
*karangan aku masih lg perlukan seorang pembantu*
*do not contact me via my phone.im not available.seriously im not.phone rosak already xD*

2 comments:

norain ishak said...

kiter sumer da menuju ke alam yang lebih dewasa..

valv3man said...

kita suda tua =(
amat tidak seronok.. =(