Monday, June 22, 2009

5 in 1

so,aku pilih untuk setia!
blogspot
aku sayang kamu!
haha xD
xjd tuka domain disebabkan byk prob yg ade

aku baru habis post kat blog lg 1
pasai bende aku suka
xnk gtau..tgk la sendiri XD
post kat blog lg 1 selalu ambik masa lebih dari sejam
post kat sini xsamapai setengah jam pon
hahaha
n td erul nak join blog tu so 4 author la skang
tu je.

tadi pagi aku dh sampai ke post ke 3000
dlm republic
a.k.a impian aku sebelum ke gmi :D
tercapai!
byk sungguh aku spam

td baca blog lisa
aku teramat suka hp gothic yg dia rancang
hp yg gothic versi 1991
ade ramai minx keje kat dia
pelakon2 baru
hahaha syok2..

ckp pasal lisa,
aku tringat aku sekarang nie aktif di mukabuku
a.k.a facebook
(td jumpa myra! xD)
n aktif bermain game disana.
rock legend,culik and barn buddy.
seriously i never knew err..
what should i call it..
game bodo2?
i mean simple games can be addictive!
igt game seyes je yg addictive..
n currently tgh kejar level nak lawan ngan neeqlisa
hahaha xD

(sebenarnya masa aku bukak page ni td xde idea nak update ape)
5 different sories in 1 post xD
berjaya! xD

(and after i lost my cimba,now i got another cat xD)

3 comments:

eju said...

u've lost simba??? sdihnye!! T.T
ish senangnye dpt peganti hahaha

oops, i mean, the cat
jgn slh paham. HAHAHA

syafeeq said...

ejuuuuuuuu!!!!!!
aku setia ok..
aku takot btol ngan respon eju nie..T.T

btw cimba lama dh ilang T.T

N E E q L I S A said...

haha.
tuh la. sgt addictive.

eyh, bila mau stat aa HP uh.
malas tol nk wat esei. hahaha.