Saturday, December 11, 2010

nama saya Noctis 'Syafeeq' Farron

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang ?
benda? playstation 3!
 
2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang ?
kalau bukan makanan,beli screen protector untuk psp 

3. Di manakah tempat korang melangsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti ?
 kampung padang balang (gatai XD) 
tema dia nak buat cm disney punya fairy tale.(xnk fairy tale lopek xD)

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang ?
sure 

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?
sampai lepas afterlife,yes,bukan sampai afterlife,tapi afterafterlife. 

6. Di manakah korang selalu berjumpa kekasih korang ?
 pyramid dekat egypt.
 
7. Novel/ buku/ majalah terakhir di beli
 final fantasy art book kot? 

8. Apakah nama penuh korang ?
 Noctis 'syafeeq' Farron
syafeeq tu nickname je
 
9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra ?
mamaaa
 
10. Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang.
orang orang.nak jumpa snsd =.="
 
11. Adakah korang basuh baju sendiri ?
basuh laaaa.bawak turun g bawah,masuk dalam mesin basuh =.="
 
  
12. Di manakah tempat yang korang betul2 nak pergi ?
 jepun! united states of america! dan of course,syurga ^_^ 

13. Pilih salah satu, peluk atau cium ?
Peluk!(ditujukan kepada teddy bear akak aku XD) 

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
AmirF:
Hadiah besday dia yang lepas ada kat aku
course study kitorang sama walau jauh seribu batu =.="
terer domainmainmain punya benda.
bukan amir,tapi nizam

Nizam:
tekpernah jumpa dia tapi dengar cerita pasal dia.
uitm shah alam course computer science(geng jugak!)
dia tengah buat website baru kot?

IzrinAnis:
comel tapi lawa XD
gila dia boleh tahan jugak.baru best!
music lover dia ni :D

15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda.
playstation 3
 psp
phone
wallet(hilang ni naya kena buat ic baru)
laptop

16. Lagu yang paling anda suka dan selalu dengar.
serah theme,google dan dengar!
 
17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas.
tarikh lahir taktau,tarikh beranak tau la.
dekaaat umah kot.idk.lupa.
 
18. 5 rakan blogger yang korang nak tag a.k.a. suspek yang perlu di cari..
myra
wany 
sitoboramira
niknurlisa
dilalala~

3 comments:

FarahLina said...

wah!! nak jumpa snsd??
fans rite here!!
hahaha~
kalau ko nk jumpe ajak aku skali.

safiamira said...

kenapa nama aku jadi macam tu? =.=

syafeeq said...

jom jumpa yoona.yeah!

mira,idk napa nama kau jadi mcm tu.==" malasnya nak edit.