Sunday, October 31, 2010

tak sabar

First thing first,macam mana nak hilangkan facebook "like" kat atas entry ni?
Lupa la macam mana buat haritu.Rimas je sekarang ade banyak benda yang mengacau.

Okay,macam biasa,nak cerita pasal game lagi.every entry ade kene mengena dengan game  Macam biasa,setelah tunggu hampir 25 hari untuk recover daripada ketidakstabilan kewangan,akhirnya mara masuk jugak 29hb. (sepatutnya 28hb,sehari menunggu itu sangat menyeksakan

gambar offficial tak sampai lagi

After nampak je angka kat cimbclicks naik,terus meneruskan ke sesawang membeli barang online yang sentiasa dilayari(pergh! skema)walaupun pada zaman2 kegelapan.Terus masuk 1 shop ni,order Playstation Move motion controller.(Actually dah order sehari sebelum tu,cakap bayar esok) Then confirmkan dengan dia,dia cakap okay,dia bagi details cimb dia.5minit selepas tu,melayang la Rm150 dari account aku.

Nak dijadikan cerita,tiba-tiba ada orang jual game Resident Evil 5 Gold Edition secondhand murah2 pulak dekat forum tu.Terus mata pun $.$ penjimatan yang tak terhingga,murah 50% dari harga baru.Lepas negociate semua dengan dia,dia cakap tak boleh la,ada orang nak jumpa dia sekarang. T.T melepas peluang.

sambil browse2 lagi kedai dekat sana,tiba2 teringat tentang game yang aku main kat sony centre dulu dengan "kawan" aku.Sport's champion.Terus aku pm owner kedai tu,mintak details sume,then bayar.Tak fikir panjang. Senang cakap,dalam 1 hari,aku dah spend hampir setengah dari apa yang mara kasi aku.

Walaupun semua tu dah berlaku semalam pada hari sabtu,diorang still tak boleh post barang2 aku sebab post office hari sabtu half day,Ahad tutup,so isnin baru la post.Selasa baru sampai rumah aku kot.InsyaAllah.walau sampai awal mana pun,aku still kene tunggu cuti raya baru boleh balek untuk main.

Btw cuba tengok video bawah ni,ni la playstation move yang aku gila2 kan sangat tu.





Playstation Move Intro





Sports Champion

6 comments:

Nur Areefah said...

n i hate u

syafeeq said...

why?
meh rumah aku main sama2 meh.

Fa said...

dasyat lah.
-_- mara bg berapa weh sebulan?

wany said...

yey..nnt wany leh dtg main

syafeeq said...

FA-mara bg leh2 hidup je la.
aku kumpul lama dah la untuk benda ni.haha

Wany-meh jom main ps kat umah sama2 :D

:-: Nizam27391 :-: said...

nk ilangkan? cari sajer code facebook like...

anyway... coool...