Tuesday, September 21, 2010

Kebiasaan

Untuk 2 minggu yang lepas,lepas aku bangun je mesti terus mandi-mandi then ngadap tv,switch on ps3,switch on radio,switch on laptop then main game kat ps3 sambil tengok screen yang soundnya keluar dari radio dan ikot guide dalam laptop.Dalam kepala cuma ada 1 perkataan.Platinum.(dan final fantasy XIII)

agak sepah disebabkan aku

hari ni,aku jaga dengan tak ada tv,tak ada radio,tak ada ps3.Rasa lain sungguh.Walaupun tak dapat main game macam selalu,luckily internet kat sini lagi laju dari kat rumah sebab gune u-mobile.Celcom kat rumah teramatlah slow.

mula dari hari ni,macam biasalah,akan ke kelas,akan ke cafe,akan ke washing machine,akan tidur bertemankan psp dan akan tension disebabkan assignment,quiz,test,exam.Tapi,aku akan try platinumkan itu semua jugak.wish me luck!



5 comments:

wany said...

is that the earth??

syafeeq said...

yup,tgh pasang lagu.

wany said...

ouh woww..nak masuk dalam tu leh x?haha

syafeeq said...

awak mmg ada dlaam tu. xD

wany said...

ye ke?hahaa.sy pahamm/HD uhhh