Thursday, June 11, 2009

Weird but Great Dreams

ngeng gile
aku tatau nape yp rini aku mimpi yg agak pelik
tp best!! xD
sebelum aku lupa
baik aku cter


mula2 aku g cm some kinda of reunion la
aku tatau kat mana tp tempat dia cm kat uk(aku rasa sbb byk sgt ym ngan asha nie xD)
tp depan dia cm cs(central square) plak
pelik2..
dalam dia macam masjid kat seberang jaya(umah lama aku)

so aku jumpa ramai la kawan2 aku yg lama
masalahnya bukan semua kawan aku yg lama je..
sem,ua kawan aku yg aku kenai aku jumpa
kawan kat kedah and kawan kat penang
(agak kecewa kawan republic n grup xmasuk)
mmg fun la sembang2 ngan diorang semua

after that,the story gets weirder..
masa tu cm nak mayank la
then aku g out jap nak amik air smayang
bila aku masuk balik
imam dia dok kat tgh2

@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
bbbbbbbbbbbbbXbbbbbbbbbbbb
@@@C@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@

X tu imam.
then aku cm pelik la
then semua yg b tu=manusia biasa
diorang cm tido tau x..
sambil tu imam baca doa tunaikan la permintaan bla3
then,bila abes doa
diorang2 tu bagnun then imam tu cm bg isyarat kat semua b nie..
then semua wat cm nak wat kamehameha(dragon ball punya tu)
actly diorang mang wat kamehameha tp xkluar laser tu

aku sebagai C tu cm pelik la..
gapo namo rima(wth dlm bahasa klate XD)
then.aku x igt cmner(this is mimpi k..aku xigt semua benda)
hero dtg..
ada sorg laki pakai kopiah masuk guna entrance then ckp
"stopkan semua benda nie!"
"ni bukan ajaran Islam"
rupa2nya laki tu Ustaz aku dlu
ustaz yg ngajar aku ngaji AkA imam kat surau aku dlu
dia cm dumbledore pon ade gak masa wat entrance tu..
cool!

then dia bersyarah la
ni bukan Islam sebenarla
n goes on n on..
then dia mai duk depan aku
dia bersyarah la la cuma dok dekat aku
then dia bawak keluar plastik (aku xtaw mana dia dpt plastik tu)
n bwk kluar barang2 cm kicap,sos,keropok(??)
then dia bg sos cili(jenama megi) kat aku
]n dia pass benda lain kat org lain
lepas tu aku xigt apa jd..

tp x abes lg..
paling jauh aku igt pastu bradpitt dtg..
siap ngan paparazzi ape semua
then ade la byk gak artis barat yg dtg..
aku sempat la jumpa ngan some..
after that
(fun part)
aku dengar ada org jerit "lets fly!"
then human torch dri Fantasic 4 lompat n terbang..
wohoo
terbang2 tu
then tba2 ada bulan kat dlm dewan tu
dgr plak org jerit
"expelliarmus!"
hahaha
harry potter pon ade! pastu semua org tepuk tangan kuat2 kat harry
(sepatutnya harry sebot "ridiculous")
aku rasa ada lg tp aku x igt

then part bape tah aku mimpi nie
ada cm sorg priest tau x dtg
dia kata dunia akan kiamat pe semua
(entrance dia ley terbang beb)
n ade benda kaler2 purple cm keliling dia
cm orb la
au tatau aku dpt power mana
tp masa aku nmpk dia aku try cm guna somekind of pedang
try slash dia tp dia invicible
cm xjd apa2 n dia terus ckp
aku rasa ade org try attack dia gak tp still xjd

then aku lupa apa jd
last sekali aku igt semua dh over
then aku nak balik dah
aku cari kasut/selipar aku xjumpa
sama cm masjid xD
then aku balas kasut sapa tah
n jumpa balik kawan aku jap
then elok2 aku nak g kat bapak aku
nak balik
henfon bunyi
aku terjaga..

damn,ptpl bg msj aku diterima
(aku penah reject dh dlu,dia bg apa lg tah)
tatau ape jd kalo aku xbangun lg..hehe
tu je la mimpi aku
aku tau semua tu maybe permainan syaitan or mainan tido watever.
tp tu la mimpi aku yg paling great n weird penah aku dpt.
aku tulis ni cepat2 sbb aku takut aku lupa japgi XD

maybe sbb aku bangun lambat kot..
kul 9.50 td aku bgun then tuka bilik(bilik aku panas)
sampai la kul 1..
daydreaming?
xD

15 comments:

izrin_anis said...

gilaa gempakx mimpi muh nieh..
leh wat filem cam scary mOvie..hahahaha~

husna said...

woiiii syafeeq
ak penah mimpi pelik2 gak
tp time da bgun ak lupa trus
hang bole ingt blk noh
hahaahaha

MNFMZ said...

aku xbace habis pn...ko bacekan untuk aku r

F a r i z z a i d I said...

bestlah mimpi kaw
x yah kuar duit untuk gi one place.
jmpe * reunion dlm mimpi je
haha

N E E q L I S A said...

my 'gapo namo rima' is included.
haha. ;P

taw la ko jd HP.
tros mmpi HP eyh. kelaka jep.

nurul iman said...

haha..
tak tahan aq bila tang ni...

"n bwk kluar barang2 cm kicap,sos,keropok(??)
then dia bg sos cili(jenama megi) kat aku
n dia pass benda lain kat org lain"

haha
lawaklawak

syafeeq said...

tgk la aku tulis kul bape..seyes pas aku bangun terus aku mandi mayank bukak pc..tu leh igt..hehe~

eju said...

feeq.
basoh kaki r b4 tido... hahahahah

DiLa said...

ahahahaha..~
sakan tol mimpi ko..~
lawak2..~

asha kim said...

ahahaha..xciting2!! rminds me of myself jgk...sha dlu slalu gak tlis mimpi2 best..tkot lupe..huhu..

RAFIQUE (9W2CRA) said...

nasib bek ko xmimpi kawen je feeq..
hahahahaha

:: FaE-ZaH :: said...

wohohoho feeq...
cm best lak mmp neyh...
masa reunion tuh aku ada ak weih???
kehkhekhekhe

a i m a n said...

haha.. mimpi leh jadi mcm2...
seronok~

xD

afnan said...

ape punye mimpi daa =="

SYAHRUL said...

aku xde =(