Wednesday, June 17, 2009

Hobi? (ke buang masa..)

skang aku ada hobi baru
hobikah?
lebih kurang la
sementara tunggu aku nak blah dari sini
aku cuba mendapatkan seberapa banyak hobi yg mungkin
aku telah berjaya melawan kehendak aku untuk bermain game!
cemanakah? dengan cari hobi lain,hahaha
aku TERamat malas nak update blog lg 1 so aku cari hobi lain
iaitu
baca manga!

ritu ikot anas g buat lesen de sembang2 pasai naruto
so tergerak hati nak baca balik
nak beli aku malas nak cari kat mana
n malaysia punya edition lambat
(alasan menjimatkan kewangan xD)
so aku g baca kat

ye2..childish la naruto2 ni
tp aku ske so jgn kaco
wekk :P

7 comments:

frhh said...

wuhu.
thx bg link tuh.
bole ku jimatkan duet juge
hehe :)

a i m a n said...

yeahh onemanga!!

F a r i z z a i d I said...

heh, sme je kot
mcm main game.

tp okaylah, amalan membaca.
haha x)

afnan said...

aku pon bace gak...
manga xleh larik dari hidupku
hohoho..
bace bleach gak XD

norain ishak said...

takde la childish pun..
even abg ipar aku umo 28 pun g bace kat onemanga ni gak..

DiLa said...

ko geng naruto..~
jgn sesekali kaco sasuke aku..~
ingt 2 wahai syafeeq!..~haha

weeekkkk..~:p

SYAHRUL said...

NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!!
(x kurasakan sebagai childish pn)..
Peduli kata orang, NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!! NARUTO!!