Tuesday, May 26, 2009

Status

post kali ni hanya untuk:
aku,
saya,
me,
i,
syafeeq,
feeq.
ni untuk mengingatkan diriku tentang republic of 1991.
bila tua2 nanti.
aku nak baca post ni sambil senyum dan kata
"good ol' days"
so org lain xdigalakkan baca post nie
tq

stat ni diambil pada 26 May 2009
post:2481
pm:0/11
post tu jangan kata la,
dlu,
aku hanya mampu melihat eida berkaler gold,
aku still putih,
aku nak sgt2 jd vip masa tu untuk dpt kaler xD
then bila lama join,
post aku agak banyak walaupun aku sbnrnya malas post..
aku post2 sampai la jd banyak nie..
pm plak aku mang xpm org sgt,
aku pon tatau 11 post tu tentang apa..
lupa,xD
sekali lg aku post ni bukan untuk menunjuk2 atau apa2..
aku hanya nak igtkan diri aku tentang masa nie..
ni status untuk semua top poster buat masa sekarang..
kaler:
Pink:vip(top 10 poster)
Green:moderator
purple:dj 1991 fm
white:(gegeh xnk jd vip walaupon layak xD)
ye,saya disitu,
stop reading if this post really annoying u.
sbnrnya aku ego kot..
ngaku pon!! xDxDxD
sbb masa aku dok kat num 7 ke 8 tah,
yg num 10 masa tu aka selamat91(ariff sengal) post dia naik mendadak..
aku nak jaga kedudukan je xD
stop reading if this post really annoying u.
then aku pon xngaku kalah..
masa hari tu memang kitaorang lawan gila2 la..
sampai la aku naik num 3,
(untuk pengetahuan admin,saya spam di voice out ya xD)
then cemana tah aku post2 naik fes..
sebenarnya aku xde citer nak tulis..
xleh ke nak invikan post nie bg aku sorg je baca?
aku rasa sure ramai benci aku sbb aku cm blagak dlm post nie T.T
btw,gambar tu ada 2 n 1 aku reverse kan dia sbb aku xdak keja,
crop2 td nmpk cm best ja inverse kan kaler..
aku try la xD
btw future feeq,mesti byk dh berubah kan?
i wonder what will happen..

btw,credit to iman r sbb letak lagu best kat blog dia
(dunno wat song but brings back memories)
tba2 nama iman naik xD

4 comments:

:: FaE-ZaH :: said...

gugugu aku suka baca post ang yg neyh...
bukan slalu nama aku pn ada sama...
hahahaha bagaikan mimpi jd kenyataan...~.~

nurul iman said...

haha..
adoi la...
mekasih2..

btw, aq nye post kat republic still 0..
tak tau nak post tang mana..
tau gelak2 yg hampa suma post ja...

NurAreefah said...

o0o0o...

but, fyi, sory to say, aku sgt2 gler benci nympah ble org ungkit pasal menda ini.. bukan sbb aku nk kata ko nk menunjuk, tp spa2 pun yg ungkit pasal benda ni aku mmg xbper ske..
( tp mgkn akan aku ungkit pasal menda ni satu ari nnt..ngahahaha )

mgkn ko paham akan paham knp kalo ko paham aifa_pene_nad..
hahahaha..
ko mesti xpaham apa aku merepek, jd pura2 pahamkan la..lol

izrin_anis said...

poyos..~
tp still bacer smpai abis..
(baru taw mkne nme berkaler2..
alalala~)