Wednesday, April 15, 2009

anugerah untukku

aku dapat award nie dari eju ngan bihah!!
tq guys..
xde org penah bg award kat aku
isk3..(aku terharu)
xD
skang turn aku plak nak bg kat orang lain..
*************************************************************************************
1. .Put this badge in your awesome blog
2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. Make sure you put the recipients' names here, along with their links.
4. Let them know about this

&,

the winners are.......................... jeng jeng jeng!!
*************************************************************************************
dia la geng aku yg paling baik skali..
satu frequency
dia paham aku tanpa aku ckp...
dia baik sgt2..
dia jugak suka wat observation..
dia gamers..sama cm aku..
yg penting dia penah kalahkan aku dlm salah 1 final fantasy
(akan ku tebus kekalahan itu xD)
aku respek la sama dia..
pandai sgt jaga hati org..



mod chatbox paling senior aku penah kenal
probally org pertama yg aku jumpa masa masuk republic
best gak kwn ngan dia..dia baru lepas minx laksa kat aku td xD

dia ni member forum gak..
dia ni baik..
selalu tolong aku..
dia penah wat sign kat aku..
cun beb!! samapai skang aku guna sign tu..
lg 1 dia ni minat manga ngan anime..senang nak ngam ngan aku xD

afnan ni gaeng game ngan aku..especially ps2..
dia rajen cita apsai game ngan aku..
tp kadang2 dia ni koya skit..
koya ke sumbak?(aku xtaw apa maksud 2-2 tu xD)
tp best geng ngan dia..
dia ngan arep la geng laki republic aku yg paling lama..

sapa xkenal fa nie..
dia ni baik..
sweet sgt..care kat kawan2 dier..
dia selalu tanya aku..
are u ok?
hoho..
syok kawan ngan dia..
rasa dihargai sgt..

sarah nie best!
dia nie jenis fun2 jer..
aku ske sgt kawan ngan dia..
hepi2 jer..
xde apa2 prob pon..
senang kata dia nie best la!

dia nie best..
geng panda aku..
pagi2 buta mesti dia,afnan ngan nad ade..
dia nie agak koya xD
tp best kawan ngan dia..
geng flood cb aku la nie xD
aku slalu lwn sapa first kat cb ngan dia..

dia nie geng skolah aku..
kadang2 dia kene marah ngan aku tanpa sbb xD
kesian kat dia..
tp dia baik la..
kat skolah aktif gile..
aku baik ngan dia sejak form 3 lg..
tq2 ucapan aku kat dia sbb tahan prangai aku xD

eju nie ensem sgt2..dia la bg award kat aku..tq ejuuuuuuuuuuuu...
dia nie jenis fun2 gak..
slalu dok gurau2 ngan dia kat cb..
hahahahaha..lawak pon ada ngan dia..
she's nice,thats for sure...

dia nie baik..
dulu masa aku masuk republic..
dia la yg aku nak kalahkan post..(masa tu 400lebey post dia)
hoho..dia ni alim gak..
best la kawan ngan dia..
*************************************************************************************

2 comments:

NurAreefah said...

feeq!! thanks 4 d award oke~

eida said...

aku baru tau kau bagi award dekat aku..
hahaha!
bak kata afnan,sumbak la kau punya penerangan pasal aku..
ada patut nak lawan post aku..
hak2!
anyway feeq,thx untuk penghargaan itu :P